Zoteria qe ha gjithcka – Edhe metal

Michel lotito

Michel Lotito (lindur me 15 qershor 1950 ) eshte nje Francez interesant, i vecante dhe teper argetues. Lotito, i cili ka lindur ne Grenoble, eshte i famshem ne konsumimin e gjerave te patretshme dhe njihet si Monsieur Mangetout (Zoteria gjithcka-ngrenes). Lotito eshte ne gjendje te haje metal, xham, gome e keshtu me rradhe ai ka mundur te haje bicikleta, televizore dhe nje avion Cessna 150 qe perdoret per stervitje pilotimi.
Lotitos ju deshen plot 2 vjet per te ngrene avionin nga viti 1978 ne 1980. Ai filloi te hante materiale te pazakonta qe femije dhe ka vazhduar te beje publicitet qe ne 1966.
Lolito nuk vuan shpesh nga semundjet per shkak te dietes se tij dhe pas konsumimit te materialeve qe zakonisht konsiderohen helmuese.
Kur jep shfaqje ai konsumon nje kilogram material ├ždo dite, duke e shoqeruar me vaj mineral dhe duke pire sasira te konsiderueshme uji gjate “vaktit”.
Ai me sa duket ka nje stomak dhe zorre me dyfishin e trashesise normale dhe acidet e tij tretese jane jashtezakonisht te fuqishme, kjo e lejon ate te trese nje sasi te caktuar te vakteve te tij metalike. Megjithate ai thote se bananet dhe vezet e ziera shume e semurin.Parashikohet qe ndermjet viteve 1959-1997 Lotito te kete ngrene 9 ton metal.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.