HTC Touch Diamond 2

HTC ka njoftuar lançimin e Touch Diamond 2 në tregun aziatik deri në fund të këtij muaji.

htc-touch-diamond-2

Ky celular do te shitet ne nje cmim rreth 500 euro se bashku me karten 8 GB te memorjes.

Interesante dhe e vecante per kete celular eshte ekrani me diagonale 3.2 inç dhe nje rezolucion 480 x 800 piksel ; kamera prej 5 megapiksel me autofokus dhe “shirit” të veçantë për zoom (zmadhim) nën ekran, të ndjeshëm në prekje.

Aty është vendosur edhe versioni TouchFLO i faqes ndërmjetësuese. Për lidhjen në internet do të shfrytëzohet 3G dhe Wi-Fi, ndërsa HTC ka premtuar bateri shumë më të mirë sesa versioni i vjetër i telefonit celular.

Pas lançimit në tregun aziatik, Touch Diamond 2 do të vijë edhe në Evropë.

1 thought on “HTC Touch Diamond 2”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.