Cmimi i parapagimit te Nokias N97 bie ne 524.25$ ne Usa

Eshte e vertete se teknologjise ka tendence t’i bjere cmimi me rritjen e vjetersise; por mos valle eshte Nokia N97 (akoma e pa lancuar) duke u plakur apo dicka tjeter ka ndodhur? Mos ndoshta na ka shpetuar pa mbajtur mend dicka e tille?

nokia-n97-pre-order-sale

Per parapaguesit e Nokia N97 eshte bere nje zbritje prej 174.75 $ nga 699 $ qe eshte cmimi baze i ketij celulari-dhe ju ende mund te perfitoni falas nje kufje BH-703.Duke e konsideruar kete gje  si blerjen me me leverdi te nje aparati celular me te gjitha opsionet e mundshme te prodhuara ndonjehere nga Nokia. Nxitoni sepse kjo eshte nje oferte e limituar.

1. Me kodin CARTP409N , cmimi bie cmendurisht nen 454 $. Seriozisht , c’ka ndodhur me uljet e nxehta?

2. Fatkeqsisht kodi nuk eshte me i vlefshem , por duket se Nokia po jep cmime nderi per ata qe kane porositur – te pakten keshtu shpresohet.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.