Ç’fare eshte ne gjendje te beje nje Ford Fiesta

Video qe do te shikoni eshte xhiruar ne jug te Parisit ne Linas me sakte ne autodromin e Linasit, Kjo piste ovale eshte 2.5 km e gjate dhe eshte ndertuar ne 1924, e vecanta e kesaj piste eshte se ka disheza me kend deri ne 51 grade te cilat jane sa dyfishi i dishezave qe jane ne pistat e NASCAR.

Ken e zgjodhi eksluzivisht kete piste ne menyre qe te performonte keto manovra spektakolare.

Gjate kesaj performance eshte perdorur nje Ford Fiesta model i vitit 2011 i modifikuar me nje fuqi prej 650 Kuajsh dhe me nje cift rrotullues prej 895 nm.
ne gjendje per te arritur ne 100 km/h vetem per 1.9 sekonda.

per me shume shikoni videon

httpvh://www.youtube.com/watch?v=4TshFWSsrn8

1 thought on “Ç’fare eshte ne gjendje te beje nje Ford Fiesta”

  1. Kam nje ford fiesta e vitit 2004 ,e blere ne janar 2005 tek fordi ne Tirane . Kam bere vetem 60 000 km dhe me la kamjo ne rruge .Dhe pse kam 6 muaj qe merem me difektin dhe kam shpenzuar deri tani 2100 euro akoma nuk eshte rregulluar. Nuk di cte bej , por vetem nje gje di qe ford nuk dua te shoh me me sy dhe askujt nuk ja keshilloj te mare ford dhe sikur i 2020 me qene , dhe kurr me tek fordi ne Tiane.

    Reply

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.