Hedhja dhe lekundja me litar me e cmendur ne Bote

Kjo eshte nje nga hedhjet me litar te cmendura ne bote, shikoni se si keta te rinj hidhen ne mes te nje kanjoni me litar lekundes.
Video te kall daten vetem kur e shikon e jo me ta provosh te hidhesh vete.

Video eshte regjistruar me kameren GoPro nje nga kamerat me cilesore per filmimin e videove te sporteve extreme.

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.