Usb me i vogel qe keni pare e degjuar der me sot : EagleTec Nano flash

Ende s’e keni gjetur nje usb (flash-memorje portabel) te nje madhesie te tille qe te permbushe nevojat tuaja? Atehere duhet te merrni ne konsiderate usb e ri qe ka dale tashme ne treg.

eagletec-usb-04-22-09

Ai peshon rreth 3 gram dhe ka permasa tejet te vogla : 19 x 15 x 6 mm.

Pavaresisht ketyre permasave ”mikroskopike” ju do te keni mundesine per te zgjedhur flashin tuaj me nje memorje 4GB apo 8 GB me cmimet respektive 22 $ dhe 33 $ perfshire ketu nje kapak te vogel qe vendoset ne njeren ane te flash-it.

nano-flash

Megjithate ju mbetet ju qe te ruani kapakun se mos ju humbase 🙂


Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.