Kingston nxjerr ne treg gjetjen me te fundit usb 128GB DataTraveler 200

kingston-datatraveler

Ndjeheni te deshperuar nga fakti qe usb-te me pare kushtonin qindra dollare copa ? Atehere shikoni c’te reja ju sjell tregu ne kete kohe: Flashi Kingston i ri 128 GB  i cili eshte jo vetem me memorjen me te madhe gjer me sot por gjithashtu edhe me i shtrenjti , ai del ne treg me nje cmim 546 $. Se bashku me hapesiren e tij te memorjes brenda cmimit te majme perfshihet disajni i dhembezuar pa kapak i usb-se (me shine rreshqitese) Vec kesaj ofrohet mbrojtje me password per filet dhe dokumentat e ruajtura dhe gjithashtu flashi mund te shfrytezohet ne te njejten kohe edhe si ram per PC gjate kohes qe eshte duke u perdorur ne PC. Sigurisht qe nese nuk e deshironi hapsiren ekstra qe ju ofrohet ju mund te zgjdhni flashin Kingston 32 GB ose 64 GB , me cmime edhe me te arsyeshme 120 $ dhe 213 $ secili.

1 thought on “Kingston nxjerr ne treg gjetjen me te fundit usb 128GB DataTraveler 200”

Leave a Comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.