Fjalor Anglisht Shqip Online

Posts Tagged WiFi


Sony PSP Go shfaqet ne E3 — $249, pa disk UMD

Sony sapo shfaqi PSP Go tek panairi E3 i elektronikes. Versioni i ri i PSP Go ka nje ekran 3.8 inch, Bluetooth te brendshem dhe 16 GB memorje te brendshme, WiFi te brendshem ose internet wireless , tani eshte 50% me i vogel dhe 40% me i lehte se vesrioni origjinal PSP 1000, gjithe kjo […]

Read More...
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.