Fjalor Anglisht Shqip Online

Posts Tagged fjalor


Fjalor Italisht Shqip

Si funksionon ky fjalor Italisht-Shqip? Fjalori i meposhtem Italisht Shqip ka disa menyra ne te cilat mund te perdoret. Menyra e Pare: Fjalen ose fjaline qe doni te perktheni shkruajeni ne kutine bosh ne te majte te ketij fjalori dhe ajo do te perkthehet menjehere ne gjuhen Italjane. Menyra e Dyte: Selektoni fjalen, fjaline ose paragrafin qe […]

Read More...

Fjalor Gjermanisht Shqip

Fjalor Gjermanisht Shqip Kjo eshte faqja ku mund te beni Perkthim Gjermanisht Shqip. Si funksionon ky fjalor? Ka disa menyra qe mund te perdorni ne menyre qe te perktheni fjalet nga gjermanisht ne shqip me ane te ketij fjalori: Menyra 1: Shkruani fjalen gjermanisht qe doni te perktheni ne kutine bosh ne te majte dhe fjala […]

Read More...
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.