Fjalor Anglisht Shqip Online
Twitter
Facebook

Kafshet me te medha ne bote

Kafshet me te medha ne bote

Eshte e pabesushme qe mund te ekzistojne kafshe kaq te medha. Ato kalojne madhesine e cdo kafshe te sojit te tyre dhe disa perej tyre mbajne dhe titullin e rekordit guines.

kafshet me te medha ne bote Kafshet me te medha ne bote

kafshet me te medha ne bote

 

peshku me i madh ne bote01 Kafshet me te medha ne bote

peshku me i madh ne bote

Kali me e madh ne bote02 Kafshet me te medha ne bote

Kali me i madh ne bote

Breshka me e madhe ne bote03 Kafshet me te medha ne bote

Breshka me e madhe ne bote

luanesha me e madhe ne bote04 Kafshet me te medha ne bote

luanesha me e madhe ne bote

lopa me e madhe ne bote05 Kafshet me te medha ne bote

lopa me e madhe ne bote

derri me e madh ne bote06 Kafshet me te medha ne bote

derri me i madh ne bote

qeni dalmat me e madh ne bote07 Kafshet me te medha ne bote

qeni me i madh ne bote

bretkosa me e madhe ne bote08 Kafshet me te medha ne bote

bretkosa me e madhe ne bote

krokodili me e madh ne bote09 Kafshet me te medha ne bote

krokodili me i madh ne bote

lepuri me e madh ne bote10 Kafshet me te medha ne bote

lepuri me i madh ne bote

qeni me e madh ne bote11 Kafshet me te medha ne bote

qeni me i madh ne bote

slamandra me e madhe ne bote12 Kafshet me te medha ne bote

slamandra me e madhe ne bote

kafsha me e madhe ne bote13 Kafshet me te medha ne bote

balena me e madhe ne bote

macja me e madhe ne bote14 Kafshet me te medha ne bote

macja me e madhe ne bote

derri i eger me e madh ne bote15 Kafshet me te medha ne bote

derri i eger me i madh ne bote

gjarpri me e madh ne bote16 Kafshet me te medha ne bote

gjarpri me i madh ne bote
4 Responses to “Kafshet me te medha ne bote”

 1. argjent says:

  mashalla q’far balene

 2. bloom says:

  mashalla qfar kafsh te medhaj ku i keni gjet bre ooooo shum te mira

 3. bloom says:

  mua prej kafsheve me shume me kan pelqyer luanesha balena lepuri dhe qeni

 4. Anisa. says:

  O qfar kafsh te mrekullueshme , me ka pelqyer me se shumti qeni balena , derri

Leave a Reply

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.