Fjalor Anglisht Shqip Online
Twitter
Facebook

Historia e njerezimit (e ilustruar me figura)

Evolucioni i qenies njerezore eshte nje ceshtje komplekse. Ashtu eshte dhe historia e tij. Ajo eshte aq e shtrire, komplekse e mbushur me detaje sa qe eshte pothuajse e pamundur per ta spjeguar. Por ne sot po ju paraqesim historine e njerezimit te ilustruar me figura nga fillimi i saj deri ne ditet e sotme.

Te perbashketat e te gjitha etapave te kesaj historie sic dhe do ta shikoni nga ilustrimi jane: Luftrat, Femrat, Seksi dhe Intrigat (kujdes ky imazh mund te jete ofendues per disa)

Historia e Njerezimit1 Historia e njerezimit (e ilustruar me figura)

per ta pare te plote ilustrimin klikoni ketu

Historia e Njerezimit Historia e njerezimit (e ilustruar me figura)


One Response to “Historia e njerezimit (e ilustruar me figura)”

Leave a Reply

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.