Fjalor Anglisht Shqip Online
Twitter
Facebook

Lulekuqet mbi Mure (Film)


3 Responses to “Lulekuqet mbi Mure (Film)”

  1. besmir says:

    loli dhe coli

  2. Deqanasi says:

    Ju faleminderit per postimin e ketij filmi qe keni bere.Emocionet jan edhe me te forte qysh se e pash per here te pare para 20 viteve.

  3. Titra says:

    shume nostalgji per kete film :)! Flm qe na e mundesuat

Leave a Reply

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.