Archive for the Sherbime Online Category


10 Gjera te mrekullueshme qe mund te beni me Wolfram Alpha

wolfram alpha

Nuk e di keni degjuar ndonjehere per Wolfram Alpha e cila eshte nje “motorr kerkimi llogarites njohurish”. Kjo duket fjale pak e veshtire por nese e provoni ta perdorni do shikoni qe eshte nje vegel shume e mire qe mund t’ju vije ne ndihme ne zgjidhjen e problemeve tuaja te perditshme. Aplikacioni i Apple qe […]

Read More...

Anatomia e Trupit te Njeriut

anatomia e njeriut
http://www.youtube.com/watch?v=FTQxyIhSaqg[/youtube]

Nje nga serviset qe Google mbylli si pjese e aplikacioneve te Google Labs ishte dhe Google Body Browser( Eksploruesi i Trupit). Ishte nje faqe e mire per studentet e anatomise dhe fiziologjise. Fatmiresisht jane disa faqe te tjera qe bejne te njejten gje qe bente Google Body Browser. Nje Alternative e tille eshte Healthline Body […]

Read More...

Dizenjo dhe Arredo Shtepine tende me Autodesk Homestyler

Nese planifikoni te rimodeloni ose te ri arredoni shtepine tuaj, Autodesk ju vjen ne ndihme me nje produkt fantastik qe sapo ka nxjerre online. Ai quhet Autodesk Homestyler dhe eshte mjet shume i mire per te ridizenjuar ose arreduar shtepine ose kopshtin tuaj. Ai ofron mundesine qe me nje te rreshqitur te mousit te vendosni […]

Read More...
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.