Fjalor Anglisht Shqip Online
Twitter
Facebook

Mercedez nxjerr ne treg serine e re E Brabus

brabus-seria-e

Per te gjithe admiruesit dhe ngaresit e Benzit per te cilet E500 nuk eshte edhe aq i shpejte sa duhet dhe qe nuk mund te presin dot deri ne lancimin e AMG te serise E, tashme ne treg gjendet Brabus i serise E.

brabus-seria-e-mercedes-32

Brabus seria E eshte i pajisur me motor V8 te modelit te E500 por persa i perket madhesise ai eshte rritur nga 5.5 ne 6.1 litra. Sigurisht qe s’kish si te mungonte edhe elektronika e re si dhe sistemi i ajrosjes prandaj edhe fuqia prej 388 eshte rritur ne 462 kuaj fuqi.

brabus-seria-e-mercedes

Shpejtesia maksimale eshte 305 km/h dhe shpejtesine deri ne 100 km7h e arrin per 4.7 sekonda.

brabus-seria-e-mercedes1

brabus-seria-e-mercedes-21


2 Responses to “Mercedez nxjerr ne treg serine e re E Brabus”

  1. ramdan says:

    me kamat 6 mujore per ta paguar

  2. ramdan says:

    shitet mercedes 1000 euro

Leave a Reply

Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.