Fjalor Anglisht Shqip Online
Twitter
Facebook

Archive for February, 2012


Fjalor Gjermanisht Shqip

Fjalor Gjermanisht Shqip Kjo eshte faqja ku mund te beni Perkthim Gjermanisht Shqip. Si funksionon ky fjalor? Ka disa menyra qe mund te perdorni ne menyre qe te perktheni fjalet nga gjermanisht ne shqip me ane te ketij fjalori: Menyra 1:¬†Shkruani fjalen gjermanisht qe doni te perktheni ne kutine bosh ne te majte dhe fjala […]

Read More...
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.