Fjalor Anglisht Shqip Online

Archive for April, 2011


Si te hap nje llogari PayPal ne Shqiperi

Me ne fund PayPal sherbimi aq i shumepritur i pagesave online hapet dhe per Shqiperine. Paypal me pare funksiononte per shqiperine por ishte i kufizuar vetem ne dergimin e parave ose blerjeve online, kurse tashme ai vjen edhe me funksionin e shitjes online dhe te marrjes se parave. Pra Shiqptaret tashme kane nje menyre shume […]

Read More...
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.