Fjalor Anglisht Shqip Online
Twitter
Facebook

Archive for December, 2008


Lenovo nxjerr ne treg Laptop-in me dy ekrane

w700ds1

Qëkur ka marrë përsipër prodhimin e kompjuterëve nga IBM, Lenovo markën tregtare ThinkPad e ka zgjeruar në të gjitha llojet e mundshme të laptopëve, derisa IBM në formë konzervative mbahej vetëm për laptopët afarist. Shembuj të zgjerimit të përmendur janë konkurrenti super i lehtë ndaj atij Air të kompanisë Apple, modeli X300 si dhe një […]

Read More...
Copy Protected by Chetans WP-Copyprotect.